Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Escàndol a la Federació Catalana de Futbol: es repetiran les eleccions que va guanyar Joan Soteras Destacado

By Enero 12, 2023 472
Joan Soteras Joan Soteras Jordi Sánchez

 

El Tribunal Català de l’Esport ha ordenat repetir l’acte de votació a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, que es van celebrar el 22 de maig de 2022.

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/escandol-a-la-fcf-es-repetiran-les-eleccions-que-va-guanyar-joan-soteras/ 

El Tribunal considera nuls 175 vots i en conseqüència, determina com a nul·la la votació que va provocar la victòria del sabadellenc Joan Soteras com a president. Tot apunta a que les noves eleccions han de ser com a màxim en un mes.

 

Soteras va sortir vencedor amb 396 vots, davant d’Alex Talavera que va sumar un total de 370 i Juanjo Isern, que va sumar 328 vots. La votació va dictaminar que hi va haver un total de deu vots en blanc i quatre de nuls, cosa que ara rectifica el TCE.

El document del Tribunal Català de l’Esport on es sentencia la repetició de les eleccions consta de 73 pàgines i comença amb la reclamació d’un dels candidats.

El dia 25 de maig de 2022, per via electrònica i rebut al Tribunal Català de l’Esport (en endavant Tribunal) el dia 26, el Sr. Talavera Nos va presentar recurs contra les Actes números 10, 11 i 12, totes elles de data 22 de maig de 2022. A continuació es llegeixen tot una serie d’irregularitats en les delegacions de Tarragona, Girona, Tortosa, Barcelona i Vallès Oriental.

Van ser unes eleccions amb molta tensió i on els tres candidats van visitar Sabadell. Així es va expresar a iSabadell Joan Soteras durant l’entrevista que li vam fer dos dies abans de les eleccions.

Els altres dos candidats, tant Alex Talavera com Juanjo Isern també van deixar clara la seva postura sobre Joan Soteras i la FCF.

Joan Soteras ja va anunciar el passat mes d’octubre en una entrevista a Diari de Tarragona: “Si cal repetir les eleccions a la FCF que es repeteixin, tornaré a guanyar”

Foto portada: Joan Soteras, el passat 20 de maig de 2022 dos dies abans de les eleccions. Autor: J.Sánchez

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 20 Enero 2023 11:26
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario