Tercera victoria consecutiva del F.S.Sabadell Femení CDN Destacado

By Enero 23, 2020 669

El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro es va emportar la victòria de Vallirana,  una de les pistes més difícils de la categoria per un ajustat 1-2.

El partit començava amb els dos equips buscant tenir la possessió de la pilota i fer una pressió alta en defensa. Les ocasions es succeïen per ambdós costats, però van ser les visitants qui van estrenar l’electrònic. Després d’una gran jugada col·lectiva, Carla als 12 minuts, feia el 0-1. Van ser els millor moments de les noies de Marc Muñoz. Fruit d’aquest domini, Zoe feia, minuts mes tard, el 0-2 després d’una gran passada de Maria Isern.

Els dos equips marxaven als vestidors amb la victòria provisional de les creualtenques. La segona part va ser un escenari completament diferent, les locals es van fer amb el domini del joc. La gran actuació de Laura sota pals i la defensa van sostenir al Sabadell. A falta de 12 minuts el Vallirana, amb una bona combinació, marcava el 1-2.

Quedava molt de temps i les forces arlequinades començaven a minvar. Els minuts passaven i el marcador es mantenia igual. Zoe va poder posar el 1-3 al marcador però la seva vaselina marxava desviada. A falta de 4 minuts les locals utilitzaven la tàctica de portera-jugadora. El marcador no es va moure tot i que el Vallirana va tenir una última ocasió a falta de 15 segons des del punt de doble local, però el xut de la jugadora local marxava desviat.

Tercera victòria consecutiva que situa al Futbol Sala Sabadell Femení en cinquena posició, el pròxim partit serà a casa contra el segon classificat, el Morell.

Futbol Sala Sabadell Femení CDN: Laura, Zoe(1), Carla Ramírez(1), Clara, Arinna, Maria Isern, Carla Ojeda, Ane i Maria Miró.

Per la seva banda el filial es va emportar la victòria per 4-2 contra Industries Santa Coloma i les alevines van guanyar a domicili contra la fundació Trinijove de Barcelona

Ultima actualización Jueves, 23 Enero 2020 15:21