El FS Sabadell Femení es retroba amb la victòria davant Les Glòries Destacado

By Noviembre 22, 2019 792

El Futbol Sala Sabadell Femení CDN es retroba amb la victòria a Cal Balsach.. Un partit que es presumia molt complicat, ja que Les Glòries encara no coneixia la derrota, però un partit molt seriós de les arlequinades va fer que els tres punts es quedessin a casa.

Des del minut 1, les creualteques van sortir endollades buscant la porteria rival, tenint el domini de la possessió. Les ocasions es succeïen però el Sabadell no aconseguia perforar la porteria rival. Als 13 minuts de la primera part, Zoe amb un xut llunyà obria la llauna. Van ser els millors minuts del conjunt arlequinat, on tot seguit, Andrea Gomàriz amb una gran jugada personal, introduïa la pilota a la porteria rival picant-la per sobre de la portera barcelonina. Amb el 2-0 els dos equips van marxar als vestidors.

La segona part va transcorre igual, el Futbol Sala Sabadell Femení intentant ampliar les distàncies i les barcelonines sense inquietar la porteria de Laura. Els minuts passaven i el resultat seguia sent ajustat i un gol podia obrir completament el partit. Als últims 5 minuts, les visitants van decidir sortir amb la tàctica de portera-jugadora però no van aconseguir marcar.

Després de dues setmanes sense conèixer la victòria, El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro suma una valuosa victòria. El pròxim partit serà al camp de l'Estel Vallseca aquest diumenge 24 a les 18:15.

Per la seva banda el filial va aconseguir la quarta victòria de la temporada al derrotar l'Iris de Badalona a domicili per un 0-3 i es situa colíder de la Primera Divisió Catalana. Les alevines van aconseguir la seva segona victòria de la temporada al guanyar a domicili al Màgic Sants.

Futbol Sala Sabadell Femení CDN: Laura, Andrea (1), Maria, Ylenia, Arinna, Zoe (1), Clara i Zoè.

Ultima actualización Viernes, 22 Noviembre 2019 19:11