El CN Sabadell guanya la 19ª lliga i manté l'hegemonia Destacado

By Abril 16, 2022 527

L’Astralpool CN Sabadell ha guanyat la seva 19ª Lliga femenina de waterpolo en una frenètica final davant el CN Mataró. Una final per la història amb un tercer partit en que l’equip de David Palma ha començat amb un 3-0 al primer parcial i sempre ha anat per davant. Maica Garcia ha aixecat la copa de campiones de Lliga en una final que ha hagut de mirar des de la banqueta per la lesió a l’esquena. El públic ha omplert la Bombonera de gom a gom.

El CN Sabadell ha començat el partit de forma aclaparadora des del primer gol de penal de Sabrina van der Sloot acompanyada per Irene González i un altre de Maggie Steffens per portar el 3-0 al final del primer quart. Gran part de mèrit va tenir la defensa asfixiant i l’actuació de Laura Ester, que entre d’altres, va per una gran aturada davant Simone van der Kraats.

El CN Mataró ha despertat en atac al segon quart amb el gol de Bella Markoch (3-1) però dos gols d’Irene González i Nona Pérez han ampliat fins a quatre gols l’avantatge sabadellenc (5-1). Silvia Morell i Clara Cambray van donar aire a l’equip de Dani Ballart a només dos gols de distància (5-3) fins que un gol de Nona Pérez a tres segons del final va tornar els tres gols de diferència de l’inici del segon període.

L’equip de David Palma ha fet un gran pas per guanyar el títol al tercer quart amb dos gols d’Irene González i Judith Forca, que van portar fins al 8-3. El Mataró només va ser capaç d’anotar davant Laura Ester, excel·lent una vegada més, gràcies a un penal anotat per Simone van der Kraats per al 8-4 amb vuit minuts encara al davant.

A l’últim quart, el Sabadell ha mantingut a una distància prudencial el Mataró amb dos gols d’Irene González i un altre de Sabrina van der Sloot que van impossibilitar la reacció de les maresmenques malgrat els gols de Simone Van der Kraats (2) i Anni Espar per al 10-7 final.

Campiones de Lliga i finalistes a l’Eurolliga i la Copa de la Reina

Maica García ha aixecat la copa de campiones de lliga per al CN Sabadell en un any en què han estat subcampiones de l’Eurolliga i de la Copa de la Reina. El públic, que ha omplert la Bombonera, va ser l’altre protagonista.

Nona Pérez ha marcat gol en aquesta acció. Autor: J.Sánchez.
La Bombonera, amb l'entrenador del Mataró Dani Ballart en primer pla. Autor: J.Sánchez.
La Bombonera, amb l’entrenador del Mataró Dani Ballart en primer pla. Autor: J.Sánchez.
David Palma, a la banqueta, suma un nou títol al seu palmarès. Autor: J.Sánchez.
Les waterpolistes del Sabadell, celebrant el títol. Amb gorret vermell, la portera Laura Ester. Autor: J.Sánchez.
Celebració del títol a la Bombonera. Autor: J.Sánchez.
Mati Ortiz, Judit Forca, Laura Ester i Maica García segueixen col·leccionant títols. Autor: J.Sánchez.
La jugadora del CNS Maggie Steffens, considerada la millor waterpolista del món. Autor: J.Sánchez.

FITXA TÈCNICA

10- Astralpool CN Sabadell (6+4): Ester; Ortiz, Games , Van der Sloot (2,1p), Serrano , Steffens (1), Casado, García , Forca (1), Bonet, Pérez (2), González (4), Carrasco.
7- STM CN Mataró (3+4): Sánchez; Morell (1), Van der Kraats (3, 2p), Gual, Sevenich, Timofeeva, Cambray (1), Nogué, Bach, Bertrán, Espar (1), Markoch (1) Colominas.
Arbitres: Gómez i Ortega. Exclusió de Gual (m.21)
Parcials: 3-0, 3-3, 2-1, 2-3

Ultima actualización Viernes, 06 Mayo 2022 17:13