Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Gabri Garcia s'uneix a la llista de candidats per sustituir a Munitis Destacado

By Junio 29, 2022 452
Gabri quan va ser presentat amb el Lleida Gabri quan va ser presentat amb el Lleida Lleida

Aquest dijous es tanca oficialment la temporada i un mes de juny per oblidar. I això que el Sabadell no ha jugat cap partit. Esteve Calzada ja va confirmar dilluns que Pedro Munitis no serà l’entrenador. Ara mateix al llistat de noms que han sortit durant aquest mes, com Xavi Calm i Mikel Azparren, s’ha unit el de Gabri Garcia. El Sabadell ja ha fet oficial l’adeu del secretari esportiu, Miguel de Hita, i del porter Kike Royo, que tenia un any més de contracte.

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/gabri-garcia-suneix-a-xavi-calm-i-mikel-azparren-per-ser-el-relleu-de-munitis/ 

L’exjugador del Barça i Ajax, Gabri, íntim de Xavi Hernández a la seva etapa com a jugador del Barça ha tingut experiències a les banquetes del Sión (Suïssa), Andorra, Olot i Lleida. Per la seva part, el castellarenc Xavi Calm després del seu pas per Cornellà i Atl.Baleares continua a la travessa amb aquesta visió de ‘proximitat’. També proper és Mikel Azparren -exjugador del Sabadell i exentrenador del Sant Andreu- entre altres equips.

Gabri Garcia ha passat per grans problemes en la seva etapa al Lleida Esportiu. Impagaments, situacions greus institucionals, canvis de presidència i directiva, polèmiques esportives. Malgrat tot això va fer un excel·lent final de temporada amb cinc triomfs en els últims 7 partits que van fer que el Lleida es classifiqués per jugar el play-off a Primera RFEF. Allà va quedar eliminat. Poc després va dir adeu al quadre de la Terra Ferma.

De Hita, fora

L’altre fet confirmat és que Miguel de Hita deixa aquest dijous de ser el secretari esportiu del Sabadell. Ha passat a principis de juny d’estar pràcticament renovat i ampliades les seves funcions com a director esportiu a quedar a l’atur. Va venir com a segon de Manzanera l’estiu passat i només queda en el seu registre l’arribada de Dopi al gener i la de Gassama al març.

A la mateixa nota del CE Sabadell on s’assenyalava l’adeu també es parlava que en els dies vinents es coneixerà el nou responsable esportiu. Una solució de casa passaria per la vinculació de Jordi Besonias, que ja representa al club en actes institucionals, i també l’exjugador Genís Garcia. Ambdós van ser dilluns a la roda de premsa d’Esteve Calzada.

Kike Royo, el primer que marxa

El Sabadell ha anunciat l’adeu de Kike Royo. El porter que ha jugat 10 partits s’ha desvinculat del club amb qui tenia un any més de contracte.

Kike Royo el dia de la seva presentació amb alguns jugadors del Can Rull. Autor: CES.

En les últimes 48 hores, la rumorologia ha estat diversa. Jacobo González ha estat vinculat amb el Lugo; Guillem Molina amb Burgos i Mirandés; Diego Caballo amb una oferta d’Austràlia i fins i tot és parla de l’interès pel jove Sergi Altimira. Cesar Morgado continua amb la seva recuperació i sense notícies de Ramón Folch.

El gran moviment l’ha fet Iago Indias que s’ha casat a Sitges amb la model i influencer Alba Duch. Ambdós es coneixen des de petits. Indias acaba el seu contracte demà com jugadors claus en els últims anys com Aleix Coch, Òscar Rubio, Aaron Rey o Néstor Querol.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 01 Julio 2022 20:01
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario