Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Suspès el Costa Brava-Sabadell pel brot de coronavirus Destacado

By Diciembre 04, 2021 389
El Costa Brava-Sabadell de la pretemporada El Costa Brava-Sabadell de la pretemporada CE Sabadell

El Sabadell no jugarà aquesta tarda a Palamós el partit davant la UE Costa Brava ni tampoc dissabte que bé davant el Betis B a la Nova Creu Alta. Tot pel brot de coronavirus que té la plantilla del Sabadell que ha passat de 3 a 7 afectats entre ahir i avui. A poc més de tres hores de començar el partit, i amb bona part de l’afició ja a Palamós, s’ha confirmat definitivament per part del CE Sabadell i la RFEF.

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/el-costa-brava-sabadell-no-es-juga-pel-brot-de-coronavirus/

El Sabadell ho ha comunicat oficialment a les 13.46 amb aquesta nota. “El Centre d’Esports Sabadell ha rebut la notificació per part de la RFEF de l’ajornament del UE Costa Brava – CE Sabadell després del brot de COVID-19 detectat a la plantilla. Els afectats segueixen els protocols sanitaris establerts. La RFEF determinarà la nova data pel partit un cop s’acreditin les condicions per a la seva disputa”. 

“El CE Sabadell lamenta els inconvenients que ha pogut generar la demora de la resolució en els aficionats desplaçats. El club retornarà l’import dels tiquets d’autocar per al viatge a Palamós a tots aquells aficionats que els havien adquirit”. finalitza la nota.

La cronologia del cas arrenca dijous quan els serveis mèdics del Sabadell fan proves a la plantilla del Sabadell. Divendres el club comunica tres casos positius amb símptomes lleus i confinament a casa. Durant el dia es coneixen que hi ha cinc jugadors que no tenen la pauta completa i, per tant, no s’han vacunat i com marca la normativa han de seguir un aïllament de deu dies. La llista de baixes s’amplia a vuit més dos lesionats – Ramón Folch i Aleix Coch – sumen 10 baixes.

El club mou fitxa per ajornar el partit, però durant tot el divendres no hi ha resposta per part dels diferents estaments amb la RFEF al capdavant que tiri enrere el partit. El dissabte comença amb els aficionats sortint cap a Palamós. Finalment i amb els comunicats des del CE Sabadell i la RFEF és confirma la suspensió i el brot de covid-19 a la plantilla del Sabadell ja puja a set.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 02 Enero 2022 16:12
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario