Victòria del Sabadell a Castelló per tancar l'any amb una alegria Destacado

By Diciembre 19, 2021 440
Jacobo Gonzalez celebrant el gol Jacobo Gonzalez celebrant el gol CE Sabadell

Un gol de Jacobo Gonzàlez de penal al minut 41, ha donat una balsàmica victòria al Sabadell a Castàlia. Els arlequinats, després de 19 dies sense jugar pel brot de coronavirus que va obligar a suspendre els partits davant el Costa Brava i el Betis B, tanquen el 2021 en zona de descens, però ara a tres punts de la permanència. El primer triomf de Pedro Munitis ha sigut molt patit amb set minuts de prolongació.

Pedro Munitis ha apostat 19 dies després de l’últim partit, per Emilio sota pals en una alineació en que tornava el capità Aleix Coch després de la lesió i amb la novetat a la convocatòria de Ramon Folch després de gairebé tres mesos. Per contra s’han quedat a Sabadell Facu García i Toni Gabarre.

Aquest és l'11 inicial del Sabadell que ha guanyat a Castàlia. Autor: CE Sabadell.
Aquest és l’11 inicial del Sabadell que ha guanyat a Castàlia. Autor: CE Sabadell.

El Sabadell ha anat de menys a més a la primera part. Domini castellonenc d’entrada, però sense gairebé perill en un parell de rematades fora de Mario Barco i del veterà Pablo Hernàndez. Com també el Sabadell en un xut de Jacobo González.

Al minut 41 ha arribat el gol que seria del triomf. Penal clar sobre el davanter castellonenc del Sabadell, Nèstor Querol, que Jacobo Gonzàlez ha marcat el 0-1. És el quart gol de l’ex de Celta de Vigo i trenca amb 371 minuts sense marcar el Sabadell. El Castelló, a l’última jugada de la primera part ha donat un ensurt en una falta de Salva Ruiz que s’ha estavellat al travesser.

Jacobo, celebrant el seu gol. Autor: CE Sabadell via Instagram.

La segona part ha començat amb més activitat en atac tant per uns com per uns altres. Boniquet ho ha provat sense incomodar al porter Álvaro Campos. També el local Mario Barco per sobre la porteria d’Emilio. Els castellonencs han apretat amb l’entrada del davanter Cubillas mentre que Pedro Munitis ha fet el primer canvi amb l’entrada d’Óscar Rubio pel tocat Muguruza

El Sabadell s’ha tirat enrere esgotant amb els quatre canvis -en tres finestres- i ha hagut de patir fins el final. Especialment quan al minut 85 s’ha lesionat, probablement de gravetat, el central César Morgado i ha hagut de jugar els últims minuts amb inferioritat numèrica, mentre que el Castelló acumulava jugadors en atac com l’exarlequinat Juanto Ortuño.

Minut 97

Els arlequinats han patit fins al minut 97 amb el Castelló bolcat en atac i fins i tot amb el seu porter Álvaro Campos rematant un córner. La tercera victòria de la temporada, i la primera de Munitis en dos partits, ha tingut un peatge innecessari amb les expulsions de Sergio Aguza i David Astals a l’acabar el partit per protestar a l’àrbitre.

Últim partit del 2021

El Sabadell ja no tornarà a jugar fins al 2022. Possiblement el primer partit serà el 4 de gener al camp del Palamòs davant la UE Costa Brava en un dels partits ajornats. Ho farà sense Jacobo, Aguza i Astals sancionats.

FITXA TÈCNICA

CD Castellón: Álvaro Campos; Torres, Jose Mas, Esquerdo (Cubillas, m.60), Diori, Carles Salvador (Juanto, m.82), Koke (Carrillo, m.68), Salva Ruiz, (Aarón, m.82), Pablo Hernàndez, Edu Luna, Mario Barco.

CE Sabadell: Emilio; Muguruza (Óscar Rubio, m.68)., Aleix Coch, Morgado, Caballo; Iago Indias, Boniquet (Dani Sànchez, m.73), Aguza; Alfred (Aaron Rey, m.73), Jacobo (Altimira, m.80), Nèstor Querol.

Àrbitre: Ruipérez Marín (Castella-La Manxa). Targetes groges al local Carles Salvador i als visitants Aleix Coch, Iago Indias, Caballo, Jacobo Gonzàlez. Vermelles un cop acabat el partit a Aguza i Astals.
Gol: 0-1, m.41: Jacobo (p)
Incidències: Partit de la 17a jornada del grup II de Primera RFEF jugat a Castalia.

Ultima actualización Domingo, 02 Enero 2022 16:27