Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

David de la Cruz marxa del Tour per una caiguda Destacado

By Julio 13, 2023 174

El ciclista sabadellenc David de la Cruz ha hagut d’abandonar aquest dijous per una caiguda a la 12a etapa del Tour de França amb crits de dolor al colze del braç dret.

https://www.isabadell.cat/esports/mes-esports/david-de-la-cruz-abandona-tour-francacaiguda/ 

De la Cruz era 36è a la classificació general a 43 minuts del líder Jonas Vingegaard. És la segona vegada, de les tres edicions en les que el ciclista local ha participat en el Tour, en què s’ha vist obligat a deixar la Grand Bouclé per una caiguda. La primera va ser el 2014, l’any del seu debut.

 

El ciclista de l’Astana ha caigut a terra en una acció amb el francès Quentin Packerr en l’inici de l’etapa Roanne-Belleville a Beaujoulais quan iniciava una primera escapada. Les càmeres de televisió han captat les imatges amb el dolor del sabadellenc que s’ha vist obligat a deixar la cursa ciclista per etapes més important del món. Un dia que ha acabat amb la victòria del basc Ion Izaguirre.

 
 

En acabar l’etapa, el seu equip Astana QazTeam ha confimat que no té fractures després de la caiguda. Pateix contusions al colze dret, l’espatlla dreta i el maluc esquerre. A més li han donat punts de sutura al colze dret.

De la Cruz no ha tingut sort en aquest Tour. Diumenge va ser un dels protagonistes a l’etapa reina del Puy de Dome. Va agafar l’escapada bona i a 22 kilòmetres pel final quan era el grupet perseguidor del nord-americà Jorgensen va haver de canviar la bicicleta per un problema en el canvi i va perdre les seves opcions. Finalment, va ser desè.

La seva millor participació en el Tour va ser l’any 2020 quan va ser un dels ciclistes claus com a ajudant de Tadej Pogacar en el triomf del campió eslovè.

 

 

 

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Jueves, 13 Julio 2023 21:22
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario